TYÖSUHDEPYÖRÄ LASKURI

Työsuhdepyörä laskurilla selvittelet säästöjä kun hankit pyörän Electorobikelta.

LASKURI SIVULLAMME

työntekijän työsuhdepyörä laskuri


Huomioithan, että Electrobike Työsuhdepyörälaskurin antama tulos on aina suuntaa antava arvio säästöistäsi. 

Työsuhdepyöräily tarjoaa monia hyötyjä yrityksille. Alla on lueteltu joitakin niistä:
Työntekijöiden terveyden edistäminen: Pyöräily on erinomainen tapa parantaa työntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia. Pyöräily vähentää stressiä ja lisää liikuntaa, mikä johtaa parempaan fyysiseen ja henkiseen terveyteen. Tämä voi johtaa vähentyneeseen sairauspoissaoloon ja parempaan työtehokkuuteen.

Ympäristöystävällisyys: Pyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua. Kun yritys kannustaa työntekijöitä pyöräilemään töihin, se vähentää hiilidioksidipäästöjä ja auttaa vähentämään yrityksen ympäristövaikutuksia.

Taloudelliset hyödyt: Työsuhdepyöräily voi olla myös taloudellisesti kannattavaa yrityksille. Se voi auttaa vähentämään työntekijöiden matkakuluja ja tarjota verohyötyjä yrityksille.

Työntekijöiden sitouttaminen: Kun yritys tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden pyöräillä töihin, se osoittaa välittävänsä työntekijöidensä hyvinvoinnista ja terveydestä. Tämä voi johtaa parempaan työtyytyväisyyteen ja sitoutumiseen yritykseen.

Työnantajamielikuva: Työsuhdepyöräily voi parantaa yrityksen mainetta ja mielikuvaa. Yritys, joka kannustaa työntekijöitään terveelliseen ja ympäristöystävälliseen elämäntapaan, voi olla houkuttelevampi potentiaalisille työntekijöille ja asiakkaille.

Näiden etujen vuoksi työsuhdepyöräilyä kannattaa harkita osana yrityksen henkilöstöetuja.

Pyörät, Huollot, Tarvikkeet, Kaikki Yhdestä Paikasta!
Vastuullisesti tuotetut pyörät ja suosituimmat tarvikkeet! Uuden pyöräsi kunnosta huolehtii kokenut pyörähuoltomme.

Huoleton Palautus-, & Lunastusprosessi
Elämäntilanteet muuttuvat, työsuhdepyörän voit lunastaa tai palauttaa aina myös kesken sovitun sopimuskauden.

Täysin Kuluton Palvelu Työnantajalle
Palvelumme on suunniteltu yritykselle täysin kuluttomaksi, jolloin työnantaja voi tarjota edun vaivattomasti.

Työsuhdepyörien takuu määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Pääsääntöisesti sähköosien takuu on kaksi vuotta, muiden osien yksi vuosi ja rungon takuu viisi vuotta. Takuu kattaa ainoastaan tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet.

Lisäksi on mahdollista hankkia pyörän oston yhteydessä vuoden jatkotakuu hintaan 159 euroa/vuosi. Jatkotakuu ei koske runkoa.

Jatkotakuu maksetaan erikseen, eikä sitä sisällytetä etuun.

Electrobiken työsuhdepyöräpalvelussa, työsuhdepolkupyöräsi on aina vakuutettu sopimuksen ajaksi. Vakuutus on pakollinen. Vakuutus korvaa pyörän täydestä hankintahinnasta vakuutusehtojen mukaisissa vahinkotilanteissa. Työntekijä vastaa omavastuusta. Vakuutusehdot löydät työnantajasi Toimintaehtosopimuksesta ja Työsuhdepyöräportaalistamme.

Sopimuksen päätyttyä työsuhdepolkupyörän omistusoikeus siirtyy Toimittajalle ja työsuhdepolkupyörä on palautettava toimittajalle. Työntekijä, jonka käytössä työsuhdepolkupyörä on ollut, voi lunastaa pyörän itselleen edullisella loppulunastushinnalla. Lunastushinta on määritelty yrityksesi toimintaohjesopimuksessa. Maksu tulee suorittaa toimittajalle uloskirjausta varten.

Työsuhdepyöräily on kaikkien etu!

Työsuhdepolkupyörä oman tarpeen mukaan.

Käytä 10 minuuttia ja katso millä perusteilla työntekijä valitsi etufillarin käyttöön. Video on erittäin hyvä informatiivinen paketti kaikille niille jotka miettivät fillariedun hyödyntämistä työntekijänä!

Työsuhdepyöräily makusi mukaan!

Kun pohdit polkupyöräedun käyttöönottoa, haluamme tarjota juuri sinulle sopivan fillarin käyttöön. Hankinnassa kannattaa edetä yllämainituin askelein tai vaikka ottamalla suoraan Electrobiken myymälään yhteyttä. Olemme palvelleet asiakkaita jo vuodesta 2009 lähtien ja tunnemme alan hyvin. Kauttamme saat itsellesi tai yrityksesi työntekijöille varman ja kestävän ratkaisun.

LUE LISÄÄ POLKUPYÖRÄETU LASKUREISTA - klikkaa tästä.

Työsuhdepolkupyörä on erinomainen tapa edistää työntekijöiden hyvinvointia ja ympäristöystävällisyyttä. Sen avulla työntekijät voivat liikkua kätevästi työpaikan ja kodin välillä, samalla edistäen omaa terveyttään ja vähentäen hiilijalanjälkeään.

Monet yritykset tarjoavat työsuhdepolkupyöriä työntekijöilleen, ja tämä etu on verovapaa, kunhan tiettyjä ehtoja noudatetaan. Työsuhdepolkupyörää koskevat säännöt ja verovapaan etuuden raja-arvot ovat kuitenkin monimutkaisia, joten kannattaa käyttää apuna työsuhdepolkupyörä laskuria.

Työsuhdepyörä laskuri on helppokäyttöinen työkalu, joka auttaa varmistamaan, että polkupyöräetua käytetään oikein ja että sen hyödyt saavutetaan täysimääräisesti. Työsuhdepyörä laskuri auttaa myös vähentämään verottajan kanssa mahdollisesti syntyviä ongelmia.

Jos siis olet kiinnostunut tarjoamaan työntekijöillesi työsuhdepolkupyöriä, kannattaa ehdottomasti käyttää apuna työsuhdepyörä laskuria. Sen avulla voit selvittää kaikki tarvittavat tiedot polkupyörän hankintakustannuksista ja verovapaan etuuden määrästä, ja varmistaa, että polkupyöräetu hyödyntyy oikein ja sen verovapaat edut toteutuvat.

Polkupyöräetu laskuri

Electrobike Työsuhdepyörälaskurin antama tulos on suuntaa antava arvio säästöistäsi.
Säästöösi vaikuttaa mitä lähempänä verotusarvosi on 100€/kk ja mitä suurempi oma veroprosenttisi on. 

Autamme mielellämme työsuhdepyöriin liittyvissä kysymyksissä ja arvioissa mahdollisista säästöistä, mutta edun oikean vaikutuksen palkkaasi saat laskemalla etuus mukaan henkilökohtaiseen verotukseesi OmaVerossa.

Työnantajasi työsuhdepyöräohjeistus ja siellä ilmoitettu suurin sallittu sopimuskauden pituus vaikuttavat mm. pyöräpaketin maksimiarvoon. Esimerkkilaskelma on luotu yleisimmän 48kk sopimuskauden mukaan. Riippuen työnantajan asettamista ehdoista työsuhdepyörän hankintaan, on sallitun maksimihinnan ylittävä arvo mahdollista maksaa esimerkiksi ns. käsirahana.

Työsuhdepyörällä tarkoitetaan perinteistä tai sähköavusteista pyörää, jonka työnantaja hankkii työntekijän käyttöön työ-, ja vapaa ajan matkoja varten.

Vuoden 2021 alusta lähtien työsuhdepyöräetu on tuloverovapaa 1200 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos polkupyörän kustannukset on jaettu esim. neljälle vuodelle, voi työntekijä saada tuloverovapaasti 4800 euron hintaisen sähköpolkupyörän käyttöönsä, mikäli työnantaja tarjoaa edun palkan päälle.

Kauttamme saat työsuhdesähköpyörän. Se on loistava tapa tehdä työmatkasta miellyttävämpi ja ympäristöystävällisempi. Sähköpyörä on moderni kulkuväline, joka on yhä suositumpi vaihtoehto perinteisille autoille ja julkisille liikennevälineille. Se on myös erittäin käytännöllinen ratkaisu työmatkoihin, sillä sen avulla voi välttää ruuhkia ja säästää aikaa.

Työsuhdesähköpyörän hankkiminen tarjoaa monia etuja työnantajalle ja työntekijälle. Työnantajalle se on loistava tapa edistää ympäristöystävällistä liikkumista ja samalla huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista. Työntekijälle se puolestaan tarjoaa mahdollisuuden nauttia raikkaasta ilmasta ja liikunnasta, joka edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Sähköpyörä on myös erittäin helppo ja edullinen käyttää. Se ei vaadi polttoaineen tai huollon suuria kustannuksia, ja sen käyttö on yksinkertaista. Sähköavusteinen moottori helpottaa matkantekoa, jolloin työmatka ei ole enää rasittavaa ponnistelua. Työsuhdesähköpyörä onkin loistava valinta kaikille, jotka haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja ja samalla nauttia miellyttävämmästä työmatkasta.

Lisäksi työsuhdesähköpyörä on erittäin tyylikäs ja moderni kulkuväline, joka herättää positiivista huomiota niin työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin. Se on myös erinomainen tapa edistää yrityksen brändiä ja arvoja, kuten kestävää kehitystä ja ympäristönsuojelua.

Jos haluat tehdä työmatkasta miellyttävämmän ja samalla edistää kestävää kehitystä, työsuhdesähköpyörä on ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto.

Etsitkö uutta pyörää? Onneksi sinun ei tarvitse olla pyörätietäjä päättääksesi mikä pyörä sopii parhaiten tarpeisiisi. Electrobike- Sähköpyörämme jakautuvat samoihin luokkiin kuin perinteiset polkupyörät: maasto-, retki-, kaupunki-, gravel- muita niche-tyyppejä, kuten maantie-, cruiser-, cargo- ja taitettavat pyörät. Kun olet valinnut mikä pyörätyyppi sopii sinulle parhaiten, pyöräliikkeessämme käyminen on paras tapa tutustua ja sovittaa itsellesi sopiva pyörä. Useamman kuin yhden pyörän testaaminen antaa sinulle paremman käsityksen vaihtoehdoistasi ja auttaa sinua varmistamaan, mikä tyyli sopii sinulle parhaiten.

Electrobike on vuonna 2009 perustettu suomalainen sähköpyöriin erikoistunut perheyritys. Tarjoamme maan kattavimman sähköpyörävalikoiman laadukkaita sähköpyöriä sekä niiden oheistarvikkeita ja huoltopalveluita. Asiantunteva ja osaava henkilökuntamme varmistaa että juuri sinä löydät itsellesi sopivan pyörämallin.

M
"

Yhteys

Ota yhteyttä pyöräetu ammattilaiseemme.

Varaa Teams

Täytä lomake