TYÖSUHDEPYÖRÄN KÄYTTÄMINEN JA HUOLTO

Kanssamme pidät omaisuudestasi hyvää huolta. Laaja polkupyörähuolto verkostomme palvelupisteineen ei jätä sinua pulaan yllättävissäkään tilanteissa.

TYÖSUHDEPYÖRÄN HUOLTO

PIDÄ PYÖRÄSI AINA PARHAASSA TOIMINTAKUNNOSSA

Työsuhdepyörän säännöllinen huoltaminen on erittäin tärkeää pyörän parhaimman toimivuuden ja osien pitkäikäisyyden takaamiseksi. Pieniä ylläpitotoimia, kuten puhdistuksia ja rasvauksia, teet helposti kotona ja kaikki muut huoltotyöt onnistuvat Electrobiken ammattitaitoisissa huoltopisteissä. Pyörän huoltaminen huolto-ohjelman mukaan sekä kaikki huollosta aiheutuvat kustannukset ovat työntekijän vastuulla. Huoltotarpeet vaihtelevat pyörän tyypistä, ajomäärästä ja käyttötavasta riippuen. Leasing-sopimuksen voimassaoloaikana työsuhdepyörä tulee huoltaa säännöllisesti ja pyörän käyttökunnosta tulee huolehtia, sillä pyörä on rahoitusyhtiön omaisuutta sopimuksen päättymiseen asti. Tarkat huoltoehdot löydät omasta työsuhdepyöräsopimuksestasi.
 
Mies etsii huoltotarvikkeita polkupyörään.

Miten varaan huoltoajan?

Huoltoajan varaat helpoiten suoraan verkossa, jossa voit valita huoltopisteen, tarvitsemasi huoltotyön ja itsellesi sopivan ajankohdan. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä suoraan lähimpään Electrobike myymälään sähköpostilla tai puhelimitse. Huoltohinnat sisältävät huoltotyön mainitulle sisällölle, mahdolliset vaihdettavat osat ja niistä aiheutuva vaihtotyö laskutetaan erikseen. Voit huoltoa varatessasi valita saako huoltomekaanikko vaihtaa kuluneet osat uusiin ilman erillistä ilmoitusta, muissa tapauksissa mekaanikko on aina yhteydessä asiakkaaseen, mikäli osia tarvitsee vaihtaa uusiin.

ENSIHUOLTO – 79€

Työsuhdepyörän ensihuolto tulee suorittaa 300km jälkeen, huollon suorittaminen on ehto takuun voimassaololle. Ensihuollossa pyörä pestään ja puhdistetaan sekä käydään kokonaan läpi ja tarkistetaan kaikki osat oikeille kireyksille ja säädöille. Lisäksi huollossa tarkistetaan sähköosien toimivuudet sekä tehdään mahdolliset järjestelmäpäivitykset laitteille.
 

KAUSIHUOLTO – 129€

Ensihuollon jälkeen työsuhdepyörää tulee kausihuoltaa noin 2000km välein tai vähintään kerran ajokaudessa. Kausihuollossa pyörä tarkistetaan perusteellisesti ja sen osat kiristellään ja rasvataan. Vanteet rihdataan ja laakerit tarkastetaan. Tarpeen vaatiessa kuluneet osat vaihdetaan. Lopuksi normaaliin tapaan tarkistetaan mahdollinen sähköjärjestelmä ja tehdään uusimmat järjestelmäpäivitykset.
 
Huoltotarpeiden hinta-arviot sisältävät vain osien hinnat, jotka myös vaihtelevat malleittain. Pääsääntöisesti kalliimpi pyörä = kalliimmat osat. Korjaustöiden yleinen tuntityön veloitus on 89€/h. Täydellisen hinnaston löydät huollon sivulta.

TYÖSUHDEPYÖRÄN TAKUU

TUOTETAKUU, LAKISÄÄTEINEN VIRHEVASTUU & REKLAMAATIOT

Työsuhdepyörien takuu määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Yleisesti ottaen kaikkien sähköosien takuu on kaksi vuotta ostopäivästä ja rungon takuu viisi vuotta. Takuu kattaa pääsääntöisesti ainoastaan tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Työntekijöillä on oikeus hankkia pyörän oston yhteydessä jatkotakuu hintaan 159 euroa/vuosi. Jatkotakuu maksetaan Electrobikelle erikseen, eikä sitä sisällytetä leasingmaksuun.

Jatkotakuu jatkaa sähköjärjestelmän sekä pyörän komponenttien takuunalaisuutta vuodella eteenpäin valmistajan takuiden päättymisajankohdasta. Jatkotakuu ei kosken pyörän runkoa tai Maguran komponentteja, joissa on 5 vuoden perustakuuu.

Miten toimin takuuasioissa?

Takuunalaisissa tapauksissa ja takuuasioihin liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä suoraan lähimpään Electrobike myymälään. Asiakaspalvelijamme auttavat selvittämään takuunalaisia asioita ja antavat tarkemmat toimintaohjeet pyörän takuuhuollon suorittamiseen. Takuukorjaus tehdään aina valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Pyrimme suorittamaan takuunalaiset huoltotoimenpiteet mahdollisimman nopealla aikataululla. Keskimäärin takuuhuoltojen huoltoarvio on noin 10-15 arkipäivää.

Riippuen takuunalaisesta tuotteesta, on mahdollista että osia joudutaan toimittamaan ulkomaille takuuhuoltoon tai korvaavia osia tulee valmistajan ulkomaisista varastoista. Tällöin arvioitu huoltoaika-arvio on noin 10-20 arkipäivää.

Jos tuote on toimitettu selvästi aiheetta takuuhuoltoon, aiheettoman huoltokäynnin kustannukset peritään kokonaisuudessaan asiakkaalta.

Electrobike vastaa tuotteiden lakisääteisestä virhevastuusta, kun tuotteen takuu on päättynyt tai takuuta ei ole myönnetty.

Tuotteen fyysinen avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja myyjän vastuun ellemme ole toisin ilmoittaneet. Takuun raukeaminen koskee myös sähköpyörien fyysistä-, tai järjestelmien digitaalista (softapuolen, ohjelmistojen) muokkaamista tai virittämistä, esimerkiksi nopeusrajoitusten ohittamista ohjelmistomuutoksilla tai moottorin viritysosilla.

PYÖRÄSI VAKUUTUS

PIDÄ PYÖRÄSI AINA PARHAASSA TOIMINTAKUNNOSSA

Työnantaja vakuuttaa työsuhdepolkupyörät pääsääntöisesti Rahoitusyhtiön vakuutuksen kautta, tarkemmat vakuutusehdot löydät työnantajasi tarjoamasta työsuhdepyörän toimintaehtosopimuksesta.

Vakuutus korvaa pyörän täydestä hankintahinnasta vakuutusehtojen mukaisissa vahinkotilanteissa. Korvaus maksetaan työntekijän yritykselle, joka maksaa jäljellä olevat maksuerät rahoitusyhtiölle. Korvausprosessin jälkeen työntekijä voi hankkia uuden työsuhdepyörän. Tarkat vakuutusehdot saat työnantajaltasi.

Vakuutuksen alaisissa vahinkotapauksissa, ota yhteyttä Electrobiken asiakaspalveluun heti vahingon tapahduttua.

Nainen on pysähtynyt työsuhdepyörän kanssa.

SOPIMUKSEN KESKEYTYS

MITEN KESKEYTÄN SOPIMUKSEN JA PALAUTAN TYÖSUHDEPYÖRÄN?

Mikäli Työntekijä haluaa päättää työsuhdepyörää koskevan sopimuksen kesken sopimuskauden ja haluaa lunastaa pyörän itselleen, tämä on mahdollista maksamalla jäljellä oleva sopimuksen rahoitusosuus.

Mikäli Työntekijä haluaa päättää työsuhdepyörää koskevan sopimuksen kesken sopimuskauden eikä halua lunastaa pyörää itselleen, tällöin pyörä palautuu Electrobikelle ja hyvittämme pyörästä jäännösarvolaskurimme mukaisen arvon. Pyörän arvo riippuu pyörän iästä, ajetuista kilometreistä ja yleisestä kunnosta. Mikäli arvo ei riitä kattamaan pyörän jäljellä olevaa rahoitusosuutta, Työntekijä vastaa rahoitusosuuden maksamisesta henkilökohtaisesti.

Mikäli Työntekijä haluaa vaihtaa pyörää kesken työsuhdepyörää koskevan sopimuskauden, on Työntekijä vastuussa kaikista mahdollisista lisäkustannuksista.

SOPIMUKSEN PÄÄTTYMINEN

MITEN LOPETAN SOPIMUKSEN JA PALAUTAN TYÖSUHDEPYÖRÄN?

Leasingsopimuksen päätyttyä työsuhdepolkupyörän omistusoikeus siirtyy takaisin Electrobikelle ja työsuhdepolkupyörä on palautettava viivytyksettä takaisin. Työntekijä, jonka käytössä työsuhdepolkupyörä on ollut, voi kuitenkin palauttamisen sijasta lunastaa pyörän itselleen edullisella loppulunastushinnalla!

Lunastushinta on määritelty yrityksesi Toimintaohjesopimuksessa. Maksu tulee suorittaa Electrobikelle viimeistään sopimuksen päättyessä.

 

Kysyttävää sopimusasioista?
Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

M
"

Yhteys

Ota yhteyttä pyöräetu ammattilaiseemme.

Varaa Teams

Täytä lomake

YHTEYSTIEDOT

Miten voimme olla avuksi? Ota yhteyttä ja ratkaistaan askarruttavat asiat yhdessä!