SÄHKÖPYÖRÄ LEASING

Hanki uusi sähköpyörä edullisesti leasing-sopimuksella. Electrobike tarjoaa työnantajalle ja työntekijälle kattavat leasing sopimukset. Sähköpyörän leasing sopimus ja kokonaispalvelu saman katon alta!

Sähköpyörä leasing sopimuksella Electrobikelta.

Miksi sähköpyörä leasing?

HELPPO JA JOUSTAVA VAIHTOEHTO

Alhaiset alkukustannukset: Sähköpyörä leasingin avulla voit hankkia laadukkaan sähköpyörän ilman suurta alkupanostusta. Sen sijaan, että maksaisit pyörän koko summan kerralla, sinun tarvitsee maksaa vain kuukausittaisia leasing-maksuja.

LEASING JA TALOUDELLINEN JOUSTAVUUS

Sähköpyörä leasingin avulla voit valita sopivan leasing-aikavälin ja kuukausittaisen maksuerän budjettisi mukaan. Tämä antaa sinulle  tai yrityksellenne joustavuutta taloudellisissa sitoumuksissa.

HUOLTOPALVELUT JA TAKUU

Useimmissa sähköpyörä leasing-sopimuksissa sisältyy huoltopalvelut ja takuu. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa ammattilaisten tarjoamaan pyörällesi tarvittavaa huoltoa ja korjauksia tarvittaessa, mikä helpottaa sinua huolenpidossa. Kun asioit yrityksemme kanssa meillä saat sähköpyörän ja huollon, sekä leasing sopimuksen saman katon alta. Lisäksi polkupyörämme ovat toimittajilta, joiden varaosien saatavuus on huippuluokkaa.

UUDET MALLIT SAATAVILLA KUN HALUAT!

Sähköpyörä leasingin avulla voit helposti päivittää pyörääsi, kun uudemmat ja kehittyneemmät mallit tulevat markkinoille. Sinun ei tarvitse huolehtia vanhan pyörän myymisestä tai vaihtamisesta, koska leasing-sopimus mahdollistaa joustavan päivittämisen uuteen pyörään sopivin ehdoin.

Electrobiken avulla valitset huolettomuuden!

Päivitä pyöräsi uuteen sähköpyörään kätevästi leasingin avulla!

Huomioi leasing kilpailuetumme!

Leasing sopimuksen ehdot

Sähköpyörien vakuutus ja huolto

Electrobike leasing kilpailuetumme

Electrobiken kilpailuedut

Sähköpyörien kilpailu on lisääntynyt merkittävistä viimeisen muutaman vuoden aikana. Sähköpyöräilyn järjestäjänä pystymme tarjoamaan useimpiin markkinoilla oleviin työsuhdepyöräedun tai leasing järjestäjiin seuraavat kilpailuedut.

Saat pyöräedun ja polkupyörän saman katon alta. Useimmat pyöräetufirmat ovat vain ulkoisia järjestäjiä toimien näin välittäjinä. Saat yhdellä sopimuksella ja toimittajalla kaiken!

Koska palvelumme on saman katon alla, kykenemme tarjoamaan asiantuntevan tiedon ja avun sähköpolkupyöristä, sekä pyöräedun kirjanpidollisista toimista.

Toimimme itse sähköpyörien maahantuojina. Se tarkoittaa myös tehokasta huoltoa, sekä saavutettavuutta ongelmatilanteissa. Pyöräsi ei häviä kiinaan kun ongelmia tulee. Käytämme myös laadukkaita pyöriä joiden varaosien saatavuus on huippuluokkaa.

Electrobiken kilpailuedut leasing sopimuksessa.

Leasing vuokrasopimus

Suomalainen luotettava ja pitkäaikainen leasing polkupyörien toimittaja.

Pitkä kokemuksemme sähköpyöristä ja työsuhde-edusta auttaa meitä järjestämään leasing sopimuksesi juuri oikealla tavalla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kuukausivuokra sisältää pyörän ja tarvikkeiden hankintahinnan lisäksi leasingrahoituksen kustannukset sekä kattavan varkaus- ja ilkivaltavakuutuksen kustannukset. Tästä johtuen vuokra-aika ei ole suoraan laskettavissa pyörän hankintahinnalla jaettuna 100€/kk.

Pääsääntöisesti sopimuspituus on 48KK tai 60KK, mikäli et hanki maksimihankintahintaista pyöräpakettia, voi kuukausittainen leasingvuokrasi olla myös alle 100€.

Sekä leasingrahoituksen kulut että varkaus- ja ilkivaltavakuutuksen kustannukset ovat riippuvaisia pyöräpaketin hankintahinnasta, joten mitä kalliimpi pyörä sitä suuremmat myös nämä kustannukset ovat.

Sähköpyörän huolto ja seuranta tapahtuu First Tech järjestelmällämme.

Vastuut ja hallinta

Kanssamme onnistut hienosti

Sähköpyörän säännöllinen huoltaminen on erittäin tärkeää pyörän parhaimman toimivuuden ja osien pitkäikäisyyden takaamiseksi. Pieniä ylläpitotoimia, kuten kiristyksiä, puhdistuksia ja rasvauksia, teet helposti kotona ja kaikki muut huoltotyöt onnistuvat Electrobiken ammattitaitoisissa huoltopisteissä.

Sähköpyörät rekisteröidään Scanfour Oy:n (Electrobiken) sähköiseen järjestelmään, jonne kirjataan kaikki pyörän huoltotiedot sekä pyörän runkonumero. Lisätietoja saat sähköpostitse asiakaspalvelu@electrobike.fi Huoltovaraukset verkosta electrobike.fi tai suoraan myymälöistämme.

Sähköpyörän Ensihuolto on suoritettava, kun pyörällä on ajettu 100 – 300 kilometriä tai 5 – 15 käyttötunnin jälkeen tai 3 – 6 viikon kuluttua, viimeistään kuitenkin 3 kuukauden kuluttua pyörän käyttöönotosta.

Ensihuollon jälkeen sähköpyörää tulee kausihuoltaa noin 2000km välein tai vähintään kerran ajokaudessa. Kausihuollossa pyörä tarkistetaan perusteellisesti ja sen osat kiristellään ja rasvataan. Vanteet rihdataan ja laakerit tarkastetaan. Tarpeen vaatiessa kuluneet osat vaihdetaan. Lopuksi normaaliin tapaan tarkistetaan sähköjärjestelmä ja tehdään uusimmat järjestelmäpäivitykset.

Vakuutus ja huolto onnistuu helposti avullamme.

”Tuusula tutuksi” on ollut mielessä koko tämän kesän, koska vappuna muutimme tänne. Olemme pyöräilleet paljon, ja myös osallistuneet monenlaisiin tilaisuuksiin. Juhannuksena pyöräilimme Rusutjärvelle seurakunnan juhannusaaton iltaan laulamaan, Tuusula-päivänä kiertelimme pyöräillen työläiskotimuseon ja ilmantorjuntamuseon, ja kauppa- ja kirjastokäynnit on myös pyöräilty. Hyvin sujuu. Ilman sähköpyörää ei olisi niin sujuvaa, ei välttämättä edes jaksaisi, eikä hikisenä ole niin kiva osallistua tilaisuuksiin.

– Aila ja Juha

Outokumpu on päättänyt aloittaa työsuhdepyörän hankinnan tukemisen koko Suomen henkilöstölleen. ”Osana strategiaamme olla maailman vastuullisin terästeollisuuden tuottaja”

– Outokumpu

Sähköpyöräily on yhä suositumpaa, ja yhä useampi valitsee sen liikkumismuodokseen. Sähköpyöräily tarjoaa monia hyötyjä, kuten terveyshyödyt, kustannussäästöt, ympäristöystävällisyyden, vähemmän hikisen työmatkan ja monipuolisen pyörämalliston, joka sopii kaikille.

– Electobike

FAQ – POLKUPYÖRÄ LEASING?

Mikä on sähköpyörien leasing sopimus?

Sähköpyöräedulla tarkoitetaan sähköavusteista pyörää, jonka työnantaja hankkii työntekijän käyttöön työ-, ja vapaa ajan matkoja varten. Vuoden 2023 alusta lähtien työsuhdepyöräetu on tuloverovapaa 1200 euroon asti. Sähköpyörät hankitaan yleensä leasingsopimuksilla, joihin voidaan sisällyttää pyörän varusteet ja huoltopalvelut.

Voinko päivittää sähköpyörääni sopimuksen aikana?

Kyllä, useimmissa sähköpyörä leasing-sopimuksissa on mahdollisuus päivittää pyörää uudempaan malliin sopivin ehdoin. Tämä antaa sinulle joustavuutta pitää pyöräsi ajan tasalla teknologian ja ominaisuuksien suhteen.

Mitkä ovat sähköpyörä leasing edut verrattuna pyörän ostamiseen?

Sähköpyörä leasing tarjoaa useita etuja, kuten alhaisemmat alkukustannukset, taloudellisen joustavuuden, huoltopalvelut ja päivitysmahdollisuudet. Lisäksi leasing voi tarjota kirjanpidollisia etuja yrityksille.

Minkä pituisia leasingsopimuksia Electrobike tarjoaa?

Electrobike tarjoaa 24kk/36kk/48kk sopimuksia. Sopimuksen pystyy aina keskeyttämään maksamalla jäljellä olevat erät.

Miten Huolto ja Takuuasiat toimivat?

Useimmissa sähköpyörä leasing-sopimuksissa huolto ja korjaukset sisältyvät palveluihin. Yhtiömme vastaa huoltopalveluista ja voi tarjota säännöllisen huollon sekä tarvittaessa korjaukset.

Electrobike – luotettava kumppani työsuhdepyöräilyssä.