TYÖSUHDESÄHKÖPYÖRÄ

Työsuhdesähköpyörä on yhä useamman työntekijän valinta liikkumiseen. Sähköpyörän avulla pyöräilyreviiri laajenee merkittävästi. Työsuhdesähköpyöräily on vuoden 2023 – 2024 kasvavia trendejä.

Työsuhdesähköpyörä on tulevaisuuden liikkumisen väline
M
"

Yhteys

Ota yhteyttä pyöräetu ammattilaiseemme.

Varaa Teams

Täytä lomake

MIKÄ ON TYÖSUHDESÄHKÖPYÖRÄ?

TYÖNANTAJA MUKANA SÄHKÖPYÖRÄILYSSÄ!

Työsuhdesähköpyörä on työntekijälle tarjottu etu, jossa työnantaja mahdollistaa sähköavusteisen pyörän käytön työmatkoilla ja/tai vapaa-ajalla. Se toimii samalla periaatteella kuin työsuhdeauto, mutta pyörän tapauksessa se tarjoaa kestävän ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen.

SÄHKÖPOLKUPYÖRÄ ETUNA

Työsuhdesähköpyörästä voi saada useita etuja. Ensinnäkin, se edistää kestävää liikkumista ja vähentää liikenteen aiheuttamia päästöjä. Sähköavusteisen pyörän ansiosta työntekijä voi helposti ja mukavasti matkustaa pidempiäkin matkoja pyöräillen, sillä sähköavusteisuus auttaa polkemisessa. Tämä säästää aikaa ja vaivaa verrattuna perinteiseen polkupyörään.

SÄHKÖPYÖRÄILLEN TERVEYSHYÖTYJÄ!

Lisäksi työsuhdesähköpyörä tarjoaa terveyshyötyjä. Säännöllinen pyöräily edistää fyysistä kuntoa ja parantaa hyvinvointia. Se voi myös auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan työtehoa.

TYÖSUHDESÄHKÖPYÖRÄN HANKINTA

Työsuhdesähköpyörän hankinta voi tapahtua eri tavoin. Työnantaja voi tarjota pyörän käyttöoikeutta suoraan työntekijälle tai sopia pyörän leasing-sopimuksen. Työntekijä voi myös saada verovapaita etuja työsuhdesähköpyörän hankinnasta.

Electrobike toimittaa työsuhdesähköpyörät

TYÖSUHDEPYÖRÄN HANKINTA

Huomioi sähköpyörän hankinnassa…

Sähköpyörien tuet ja apu

Työnantajan rooli ja vastuu

Etsi luotettava toimija

Electrobiken kilpailuedut

Työsuhdepyöräilyssä kilpailu on lisääntynyt merkittävistä viimeisen muutaman vuoden aikana. Työsuhdesähköpyöräilyn järjestäjänä pystymme tarjoamaan useimpiin markkinoilla oleviin työsuhdepyöräedun järjestäjiin seuraavat kilpailuedut.

Saat pyöräedun ja polkupyörän saman katon alta. Useimmat pyöräetufirmat ovat vain ulkoisia järjestäjiä toimien näin välittäjinä.

Koska palvelumme on saman katon alla, kykenemme tarjoamaan asiantuntevan tiedon ja avun sähköpolkupyöristä, sekä pyöräedun kirjanpidollisista toimista.

Toimimme itse sähköpyörien maahantuojina. Se tarkoittaa myös tehokasta huoltoa, sekä saavutettavuutta ongelmatilanteissa. Pyöräsi ei häviä kiinaan kun ongelmia tulee. Käytämme myös laadukkaita pyöriä joiden varaosien saatavuus on huippuluokkaa.

Työsuhdepyörän käyttöönotto yrityksessä kannattaa.

Meidän tuki ja apu

Et joudu pulaan missään vaiheessa

Pitkä kokemuksemme sähköpyöristä ja työsuhde-edusta auttaa meitä järjestämään työpaikkasi työsuhdepyöräilyn niin että sinulla ei vain mene sormi suuhun! Olemme toimittaneet työsuhdepyöriä niin isoille toimijoille (Outokumpu, Tampere…), kuin pienillekin yksiköille.

Asiantunteva henkilöstö.

Laaja huoltoverkosto – toimipisteet Suomessa.

Automatisoitu First – Tech järjestelmä.

Työnantajalle kuluton.

Sähköpyöräetu työpaikalla tuo velvoitteita.

Vastuut ja hallinta

Kanssamme onnistut hienosti

Työnantajalla on tärkeä rooli ja vastuu työsuhdepyörien osalta. Tässä on joitain keskeisiä vastuita ja rooleja. Olemme mukana prosessissa alusta loppuun ja saatte käyttöömme ohjaavat resurssimme.

Työnantaja vastaa työsuhdesähköpyörien tarjoamisesta ja hallinnasta työntekijöilleen.​

Työnantajan tulee huomioida työsuhdesähköpyörät verotuksessa ja etuuksissa. Työnantajan on varmistettava, että verotus- ja etuusmääräykset noudatetaan asianmukaisesti.

Työnantajan tulee tarjota selkeät ohjeet työsuhdesähköpyörien käytöstä ja turvallisuudesta.

Sähköpyörää valitessa kannattaa valita hyvä toimija.

”Tuusula tutuksi” on ollut mielessä koko tämän kesän, koska vappuna muutimme tänne. Olemme pyöräilleet paljon, ja myös osallistuneet monenlaisiin tilaisuuksiin. Juhannuksena pyöräilimme Rusutjärvelle seurakunnan juhannusaaton iltaan laulamaan, Tuusula-päivänä kiertelimme pyöräillen työläiskotimuseon ja ilmantorjuntamuseon, ja kauppa- ja kirjastokäynnit on myös pyöräilty. Hyvin sujuu. Ilman sähköpyörää ei olisi niin sujuvaa, ei välttämättä edes jaksaisi, eikä hikisenä ole niin kiva osallistua tilaisuuksiin.

– Aila ja Juha

Outokumpu on päättänyt aloittaa työsuhdepyörän hankinnan tukemisen koko Suomen henkilöstölleen. ”Osana strategiaamme olla maailman vastuullisin terästeollisuuden tuottaja”

– Outokumpu

Sähköpyöräily on yhä suositumpaa, ja yhä useampi valitsee sen liikkumismuodokseen. Sähköpyöräily tarjoaa monia hyötyjä, kuten terveyshyödyt, kustannussäästöt, ympäristöystävällisyyden, vähemmän hikisen työmatkan ja monipuolisen pyörämalliston, joka sopii kaikille.

– Electobike

USEIN KYSYTTYÄ TYÖSUHDESÄHKÖPYÖRISTÄ

Mikä on sähköpyöräetu?

Sähköpyöräedulla tarkoitetaan sähköavusteista pyörää, jonka työnantaja hankkii työntekijän käyttöön työ-, ja vapaa ajan matkoja varten. Vuoden 2023 alusta lähtien työsuhdepyöräetu on tuloverovapaa 1200 euroon asti. Sähköpyörät hankitaan yleensä leasingsopimuksilla, joihin voidaan sisällyttää pyörän varusteet ja huoltopalvelut.

Minkä sähköpyörän voin hankkia?

Kaikki Electrobiken sähköpyörät kuuluvat edun piiriin. Sähköavusteinen työsuhdepyörä tulee olla varustettu enintään 250W tehoisella sähkömoottorilla, jonka moottori toimii vain poljettaessa ja lopettaa avustuksen 25km/h vauhdissa. Sähköpyörien mallistoon kannattaa tutustua verkkosivuillamme ja lopulta tulla käymään itse toimipisteessämme. LÖYDÄT ELECTROBIKE SÄHKÖPYÖRÄN TOIMITTAJAN TÄSTÄ.

Mitkä pyörävarusteet kuuluvat edun piiriin?

Pyöräetuun sovellettavat varusteet ovat pääsääntöisesti pyörään kiinteästi kuuluvat varusteet kuten valot, lukot ja esim. talvirenkaat. Myös pyöräilykypärä luetaan polkupyöräetuun. Varusteiden arvo otetaan huomioon polkupyöräedun arvoa laskettaessa lisäämällä varusteiden arvo hankintahintaan. Muita varusteita ei ole mahdollista lisätä työsuhdepyöräetuun.

Electrobiken valikoimassa on laajasti pyörävarusteita kaikkiin malleihin.

Miten on mahdollista, että etu ei lisää työnantajan kustannuksia?

Työnantajalle työsuhde-edusta ei tule lisääntyneitä palkan sivukuluja ja leasing sopimuksen kulut tai hankintahinta voidaan vähentää yhteisöverotuksessa.

Voinko käyttää työsuhdepyörää vapaa-ajalla?

Työsuhdepyörää voi käyttää työmatkalla sekä vapaa-ajalla, käyttötarkoitusta tai ajokilometrejä ei ole rajoitettu. Pyörä on käytössä työntekijällä koko sopimuskauden.

Mitä, jos työntekijän työsuhde päättyy kesken sopimuskauden?

Työntekijän työsuhteen päättyessä, työsuhdepyöräsopimus voidaan siirtää yrityksen sisällä toisen työntekijän nimiin ja sopimus jatkuu ennallaan tai työnantaja ja työntekijä maksavat jäljellä olevat maksuerät ja sopimuskausi päättyy. Tällöin käyttäjä voi joko palauttaa tai lunastaa työsuhdepyörän.

Minkä pituisia leasingsopimuksia Electrobike tarjoaa?

Electrobike tarjoaa 24kk/36kk/48kk sopimuksia. Sopimuksen pystyy aina keskeyttämään maksamalla jäljellä olevat erät.

Miten Huolto ja Takuuasiat toimivat?

Electrobike tarjoaa työntekijälle huoltosopimuksen, jolloin työntekijä voi huollattaa pyöränsä missä tahansa Electrobiken huoltopisteessä. Työsuhdepyörien Takuu määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti, yleisesti ottaen sähköosien takuu on 2-vuotta ja rungon 5-vuotta.

Electrobike – luotettava kumppani työsuhdepyöräilyssä.