Työntekijän työsuhdepyörä

Olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme hallinnoineet ja toimittaneet työsuhdepyöriä jo 15 vuoden ajan!

TYÖNTEKIJÄ SIVULLAMME

Työntekijän työsuhdepyörä on erittäin hyvä valinta, tässä vain muutama syy…

SÄÄSTÖÄ PYÖRÄEDULLA

Säästöösi vaikuttaa mitä lähempänä verotusarvosi on 100€/kk ja mitä suurempi oma veroprosenttisi on, sekä tukeeko työnantajasi edun hankintaa työntekijöille.

Edun vaikutuksen palkkaasi saat laskemalla etuuden mukaan henkilökohtaiseen verotukseesi OmaVerossa. Myös Työnantajasi työsuhdepyöräohjeistus ja siellä ilmoitettu suurin sallittu sopimuskauden pituus vaikuttavat pyöräpaketin maksimiarvoon sekä säästöösi sopimuskauden aikana.

Tämän linkin kautta voit tutustua työnantajan polkupyöräetu laskuriin.

luonto kiittää

Pyöräilemällä säästät luontoa! Laskemamme Co2 säästö on keskimääräinen arvio, kun vaihdat polttomoottorikäyttöisestä autosta pyörään työmatkojasi varten! Liikennekäytössä olevien henkilöautojen keskimääräinen CO2-päästö oli vuoden vuoden 2021 lopussa 147,1 g/km.

Laskurimme avulla voit myös selvittää puiden lukumäärän, jotka pitäisi istuttaa saman vaikutuksen saavuttamiseksi. Jokainen puu voi imeä keskimäärin jopa 22kg CO₂ vuodessa.

Työsuhdepyöräily vs. autoilu

Verohallinnon mukaan auton käyttö maksaa 0,43 €/km ja Autoliiton mukaan tämä on aika lähellä todellisuutta. Vuotuiset kokonaiskustannukset ovat noin 5 000–7 000 euroa, kun mukaan on laskettu ajoneuvoveron perusvero vuodessa, käyttövoimavero, polttoainekulut, vakuutukset, pysäköinnit ja huollot sekä arvonalenema. Luopumalla kokonaan oman auton käytöstä vapautuu vuodessa jopa tuhansia euroja muiden unelmien toteuttamiseen. Hanki työntekijän työsuhdepyörä!

Suomen kattavin sähköpyörämallisto

Tutustu suomen kattavimpaan työntekijän työsuhdepyörä mallistoomme. Me electobikella olemme tottuneet hoitamaan kaikenlaisia asiakkaita ja tarpeita. Voit tulla myös tutustumaan ja koeajamaan sähköpyöriämme Suomessa sijaitseviin toimipisteisiin. Työsuhdesähköpyörä on erinomainen valinta hyvinvoinnillesi!

M
"

Yhteys

Ota yhteyttä pyöräetu ammattilaiseemme.

Varaa Teams

Täytä lomake

Näin saat työsuhdesähköpyörän helposti käyttöösi.

  1. Ota työnantaja mukaan!

Oletko miettinyt työsuhdepyörää? Kerro meistä työnantajallesi! Tiesithän: Electrobike Pyöräetu on täysin kuluton työnantajallesi.

Lupauksemme: helppo käyttöönotto, täysin riskitön ja läpinäkyvä prosessi. Miksi työnantajasi ei tarjoaisi etua sinun käyttöösi?

2. On aika rekisteröityä

Kun työsuhdepyöräetu on otettu työpaikallasi käyttöön, rekisteröi käyttäjätilisi työnantajan antamien ohjeiden mukaan ja olet askeleen lähempänä uutta pyörää.

3. Valitse polkupyörä ja tarvikkeet

Valitse haaveittesi työsuhdepyörä. Etsinnässä kulkuväline kaupunkiin, soratielle tai metsässä ajeluun? Kauttamme löydät tarpeisiisi sopivan pyörän. Lue polkupyörätyypin valinnasta – TÄSTÄ.

4. Hyppää kyytiin ja nauti pyöräilystä.

Kun pyörätilauksesi on valmis, käynnistyy sovittu leasingsopimus joka kestää pyöräpaketin hinnasta riippuen 12-60kk. Pyörän voit lunastaa omaksi sopimuskauden päätyttyä. Turvallisia kilometrejä!

Työsuhdepyöräilyn 10 näkökulmaa ulkopuolisin silmin.

Käytä 10 minuuttia ja katso Velogin video fillariedun hyödyistä työnantajalle ja työntekijälle. Video on erittäin hyvä informatiivinen paketti kaikille niille jotka miettivät fillariedun hyödyntämistä yrityksessä tai työntekijänä!

Asiakkaamme on yksilöllinen

Kun pohdit polkupyöräedun käyttöönottoa, haluamme tarjota juuri sinulle sopivan fillarin käyttöön. Hankinnassa kannattaa edetä yllämainituin askelein tai vaikka ottamalla suoraan Electrobiken myymälään yhteyttä. Olemme palvelleet asiakkaita jo vuodesta 2009 lähtien ja tunnemme alan hyvin. Kauttamme saat itsellesi tai yrityksesi työntekijöille varman ja kestävän ratkaisun.

NAUTITAAN YHDESSÄ FILLAROINNISTA!

laske säästösi työsuhdepyörälaskurilla


Huomioithan, että Electrobike Työsuhdepyörälaskurin antama tulos on aina suuntaa antava arvio säästöistäsi. 

Työsuhdepyörällä tarkoitetaan perinteistä tai sähköavusteista pyörää, jonka työnantaja hankkii työntekijän käyttöön työ-, ja vapaa ajan matkoja varten.

Vuoden 2021 alusta lähtien työsuhdepyöräetu on tuloverovapaa 1200 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos polkupyörän kustannukset on jaettu esim. neljälle vuodelle, voi työntekijä saada tuloverovapaasti 4800 euron hintaisen sähköpolkupyörän käyttöönsä, mikäli työnantaja tarjoaa edun palkan päälle.

Kauttamme saat työsuhdesähköpyörän. Se on loistava tapa tehdä työmatkasta miellyttävämpi ja ympäristöystävällisempi. Sähköpyörä on moderni kulkuväline, joka on yhä suositumpi vaihtoehto perinteisille autoille ja julkisille liikennevälineille. Se on myös erittäin käytännöllinen ratkaisu työmatkoihin, sillä sen avulla voi välttää ruuhkia ja säästää aikaa.

Työsuhdesähköpyörän hankkiminen tarjoaa monia etuja työnantajalle ja työntekijälle. Työnantajalle se on loistava tapa edistää ympäristöystävällistä liikkumista ja samalla huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista. Työntekijälle se puolestaan tarjoaa mahdollisuuden nauttia raikkaasta ilmasta ja liikunnasta, joka edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Sähköpyörä on myös erittäin helppo ja edullinen käyttää. Se ei vaadi polttoaineen tai huollon suuria kustannuksia, ja sen käyttö on yksinkertaista. Sähköavusteinen moottori helpottaa matkantekoa, jolloin työmatka ei ole enää rasittavaa ponnistelua. Työsuhdesähköpyörä onkin loistava valinta kaikille, jotka haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja ja samalla nauttia miellyttävämmästä työmatkasta.

Lisäksi työsuhdesähköpyörä on erittäin tyylikäs ja moderni kulkuväline, joka herättää positiivista huomiota niin työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin. Se on myös erinomainen tapa edistää yrityksen brändiä ja arvoja, kuten kestävää kehitystä ja ympäristönsuojelua.

Jos haluat tehdä työmatkasta miellyttävämmän ja samalla edistää kestävää kehitystä, työsuhdesähköpyörä on ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto.

Etsitkö uutta pyörää? Onneksi sinun ei tarvitse olla pyörätietäjä päättääksesi mikä pyörä sopii parhaiten tarpeisiisi. Electrobike- Sähköpyörämme jakautuvat samoihin luokkiin kuin perinteiset polkupyörät: maasto-, retki-, kaupunki-, gravel- muita niche-tyyppejä, kuten maantie-, cruiser-, cargo- ja taitettavat pyörät. Kun olet valinnut mikä pyörätyyppi sopii sinulle parhaiten, pyöräliikkeessämme käyminen on paras tapa tutustua ja sovittaa itsellesi sopiva pyörä. Useamman kuin yhden pyörän testaaminen antaa sinulle paremman käsityksen vaihtoehdoistasi ja auttaa sinua varmistamaan, mikä tyyli sopii sinulle parhaiten.

Electrobike on vuonna 2009 perustettu suomalainen sähköpyöriin erikoistunut perheyritys. Tarjoamme maan kattavimman sähköpyörävalikoiman laadukkaita sähköpyöriä sekä niiden oheistarvikkeita ja huoltopalveluita. Asiantunteva ja osaava henkilökuntamme varmistaa että juuri sinä löydät itsellesi sopivan pyörämallin.

Mitä muut ovat mieltä electobiken työsuhdepyöristään?

Hyvä ellei erinomainen kokonaisuus

Täysnjousitettu työsuhdefillari asiakkaalla.

Valitsin täysjouskarin työmatkapyöräksi ja en ole katunut. Ihan lapsellisen kivaa on ollut ja aika pyörän päällä on lähinnä hauskanpitoa. “Kuin jatkuvassa myötätuulessa menisi”. Avustuksen tasapainoisuus on hyvä vaikka turbo joskus saattaa yllättää. Suosittelen!

– Henri V.

Ja ylämäissä hymyilyttää

Hyvä ajaa, menee hienosti niin asfaltilla kuin hiekallakin. Vähän kokeilin jo maastossakin. Pisin lenkki tähän mennessä 100km. Helposti meni, mennessä vastatuuli ei haitannut ja takaisin tullessa myötätuuleen pääsi kokeilemaan miten ajetaan pitempiä matkoja ilman avustusta kun vauhti nousi tasaisella yli 30km/h. Ja ylämäissä hymyilyttää!

– Paavo H.

Todella hyvä ja kevyt pyörä

186 senttisenä miehenä ostin XL/60-kokoisen pyörän ja olen ollut todella tyytyväinen ostokseeni. Kevyt polkea ja liikkua. Koska en tykkää pyöräillä kyyryssä, ostin pyörään myös ohjainputken jatkoadapterin. Myös se oli hyvä ostos. Levyjarrut ovat tehokkaat ja SRAM vaihtaja toimii hyvin. Rengasheijastimet ovat pimeällä ihan ehdottomat ja näkyvät hyvin!

Veikko H.

Voit tutustua laajemmin etufillarointiin…

Fillarointi on kasvava trendi euroopassa. Sen mukanaan tuomat hyödyt on havainnut niin työntekijät kuin yrityksetkin. Tutustu pyöräetublogimme kautta kirjoituksiin aiheista.