Pyörätyypin valinta oikeaan käyttötarpeeseen

syys 17, 2023 | Electrobike Työsuhdepyöräetu, Pyörätyypit

PYÖRÄTYYPIN VALINTA

Oikean pyörätyypin valinta vaikuttaa myönteisesti liikkumiseen. Polkupyöräily lisää merkittävästi hyvinvointia. On tärkeää valita pyörä, joka sopii oman käyttötarkoituksen ja tarpeiden mukaan, olipa kyseessä kaupunkiajo, maastopyöräily tai työmatkapyöräily. Tällä tavoin voi varmistaa mukavan ja tehokkaan liikkumisen sekä nauttia pyöräilyn tarjoamista terveyseduista.

Pyörätyyppi on tärkeä tekijä sekä kuluttajille että yritysten omistajille.

* Kuluttajat voivat valita pyörätyypin sen mukaan, millaiseen käyttöön he pyörää tarvitsevat, kuten maastopyöräilyyn, maantiepyöräilyyn tai kaupunkiajoon.

* Yritysten omistajat puolestaan voivat harkita pyörätyypin valintaa esimerkiksi yrityksen tarpeiden, kuten jakelun tai kuljetusten, perusteella. Oletko miettinyt omassa yrityksessäsi, miten polkupyörällä voisi asioiden sujuvuutta parantaa?

Etsitkö uutta pyörää? Onneksi sinun ei tarvitse olla pyörätietäjä päättääksesi, mikä pyörä sopii parhaiten tarpeisiisi. Electrobike – Sähköpyörämme jakautuvat samoihin luokkiin kuin perinteiset polkupyörät: maasto-, retki-, kaupunki-, gravel- ja muita niche-tyyppejä, kuten maantie-, cruiser-, cargo- ja taitettavat pyörät. Kun olet valinnut mikä pyörätyyppi sopii sinulle parhaiten, pyöräliikkeessämme käyminen on paras tapa tutustua ja sovittaa itsellesi sopiva pyörä. Useamman kuin yhden pyörän testaaminen antaa sinulle paremman käsityksen vaihtoehdoistasi ja auttaa sinua varmistamaan, mikä tyyli sopii sinulle parhaiten!

KAUPUNKISÄHKÖPYÖRÄT

Paras valinta kuljettajalle, joka etsii laadukasta ja käytännöllistä sähköpyörää jokapäiväiseen käyttöön, työmatkoille ja vapaa- ajan ajoon. Pystysuorassa ajoasennossa on mukava ajaa ja pyörissä on matala läpiastuttava runko, johon on helppo ja turvallinen nousta ja poistua. Varustettu valoilla, lokasuojalla ja tavaratelineillä. Erinomainen hinta-laatusuhde kaupunki- ja työmatkakäyttöön. Vaihtoehto jalkajarruille, pitkä akkukesto.

Muutamia pointteja kaupunkisähköpyörän  valinnasta omaan tai yrityksen käyttöön:

Kaupunkisähköpyörät ovat olleet suosittuja vaihtoehtoja kaupunkiliikkumiseen niiden ympäristöystävällisyyden, helppouden ja kätevyyden vuoksi.

1. Akun kapasiteetin kasvu: Sähköpyörien akkujen kapasiteetti on kasvanut vuosien varrella. Suurempi akkukapasiteetti mahdollistaa pidemmät ajomatkat yhdellä latauksella.

2. Tehokkaammat moottorit: Tehokkaat moottorit tarjoavat paremman avustuksen mäkisissä kaupungeissa tai vastatuulessa.

3. Painon optimointi: Valmistajat pyrkivät jatkuvasti optimoimaan pyöriensä painon, mikä tekee pyöräilystä kevyempää ja helpompaa.

4. Parannettu turvallisuus: Pyöräilijöiden turvallisuuteen kiinnitetään yhä enemmän huomiota. Electorbiken kautta saat kerralla koko paketin kuntoon!

5. Kestävät materiaalit: Valmistajat voivat siirtyä ympäristöystävällisempiin materiaaleihin, kuten kierrätettyihin ja kestäviin komponentteihin. Olemme itse maahantuojana, joten voit olla varma pyörien laadusta, sekä tietotaidostamme.

6. Monipuoliset mallit: Markkinoille tulee entistä enemmän erilaisia kaupunkisähköpyörämalleja, jotta ne vastaavat erilaisten käyttäjien tarpeisiin, kuten taitettavia malleja, pitkän matkan pyöriä ja tavarakuljetuspyöriä. Meiltä löydät suomen kattavimmat polkupyörämalliston.

RETKISÄHKÖPYÖRÄT

Retkipyörä on paras valinta kuljettajalle, joka etsii laadukasta työmatkapyörää, joka selviytyy helpommin vaikeammasta maastosta ja mäistä. Leveämmät pyörät auttavat myös talviajoon ja hiekka-/soratieolosuhteissa. Mukava ajoasento ja vakaa ajotuntuma, parempien etujousitusosien ansiosta. Retkipyörissä on yleensä tehokkaammat moottorijärjestelmät ja isommat akut. Varustettu valoilla, lokasuojalla ja tavaratelineillä.

Muutamia pointteja retkisähköpyöristä:

1. Kevyempi rakenne: Valmistajat panostavat kevyeen materiaaliin ja suunnitteluun, mikä vähentää retkipyörien painoa. Kevyempi pyörä tekee pitkistä matkoista helpompia ja vähentää väsymystä.

2. Parannettu maasto-ominaisuudet: Retkipyörien pyöräilymahdollisuudet erilaisissa maastoissa, kuten hiekalla, soratiellä ja epätasaisilla poluilla, ovat keskeinen suunnittelun painopiste. Pyörät voivat varustautua leveämmillä renkailla, jousituksella ja vaihteistolla, jotta ne selviävät erilaisista olosuhteista.

3. Integroidut tavarankuljetusjärjestelmät: Retkipyörien suunnittelussa voi korostua mahdollisuus kuljettaa varusteita ja matkatavaroita mukana. Integroidut tavarankuljetusjärjestelmät, kuten etu- ja takatelineet sekä satulalaukut, ovat entistä monipuolisempia ja käytännöllisempiä.

4. Parantunut ergonomia: Retkipyörät tarjoavat entistä paremman istuinmukavuuden ja säädettävyyden, jotta pitkät matkat eivät rasita selkää tai niskaa.

5. Sähköavusteiset retkipyörät: Sähköavusteiset retkipyörät ovat yleistyneet tarjoten pyöräilijöille mahdollisuuden pidempiin matkoihin ja helpompiin nousuihin haastavassa maastossa.

6. Ympäristöystävällisyys: Ympäristötietoisuus saattaa johtaa siihen, että retkipyörien valmistuksessa kiinnitetään enemmän huomiota kestäviin ja kierrätettäviin materiaaleihin sekä energiatehokkuuteen.

MAASTOSÄHKÖPYÖRÄT

Etujousitetut maastopyörät ovat loistava valinta aloittelijoille, jotka etsivät yksinkertaisempaa ja vähän huoltoa vaativaa sähköistä maastopyörää. Pyörissä on ketterät rungot, leveät renkaat ja rento ajoasento. Täysjousitetut sähkömaastopyörät ovat loistava valinta, kun haluat täydellisen mukavuuden ja erinomaisen hallittavuuden kaikenlaisissa maastoissa. Rungon geometriat on suunniteltu nopeaan ajoon, ja korkealaatuiset komponentit varmistavat, että voit keskittyä täysillä ajamiseen.

Samankaltaiset ominaisuus ja tuotekohtaiset attribuutit ovat myös maastosähköpyörissä kuin aikaisemmissakin.

 
Onko pyörätyypin valinta sinusta vaikeaa?

Ehkäpä saat apua katsomalla alla olevan videon? Toinen melko hyvä ja toimiva vaihtoehto on astella johonkin liikkeistämme. Electrobiken liikkeet sijaitsevat ympäri Suomea. Katso liikkeet tästä.

Astumalla sisään liikkeeseemme näet ja koet polkupyörän oman satulasi ja kroppasi kautta. Näin varmistut että juuri sinulle sopiva ja sinun käyttö tarkoitukseen sopiva polkupyörä löytyy.

Pyörätyypin valinta kuluttajille ja yrittäjille

Pyörätyypin valinta on tärkeä päätös, joka vaikuttaa sekä kuluttajiin että yritysten omistajiin. Viimeaikaiset muutokset liikkumistrendeissä ovat korostaneet pyörätyypin valinnan merkitystä entisestään. Kuluttajat etsivät yhä enemmän kestäviä ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja liikkumiseen, ja pyörätyyppi on yksi keskeisistä tekijöistä tässä päätöksenteossa. Samalla yritysten omistajat ovat huomanneet pyöräilyn kasvavan suosion ja sen tarjoamat mahdollisuudet liiketoiminnalle. Pyörätyypin valinta on tärkeää myös yrityksille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen laadukkaita ja sopivia pyöräilyvaihtoehtoja.

Liikkumistrendien muutokset ovat nostaneet pyörätyypin valinnan keskiöön.

Pyörätyypin valinta on tärkeää maastoajossa.

Polkupyöräetu

Polkupyöräedun edelläkävijä suomessa jo toistakymmentä vuotta.