TYÖSUHDEPYÖRÄ MIELESSÄ?

Työsuhdepyörän valinnassa kannattaa huomioida palvelun kokonaisvaltaisuus. Meiltä saat työsuhdepyörän, palkkaan liittyvät raporitit, ja tuen. sähköisen polkupyörän hallintaportaalin, sekä laajan asiantuntemuksen polkupyöristä.

TYÖSUHDEPYÖRÄ SIVULLA

TIETOA

LASKURI

TUTUSTU

FIRST TECH - palvelullamme huolettomuutta ja varmuutta työsuhdepyörän hankintaan.

suomen laajin työsuhdepyörämallisto

ELECTROBIKE on vuonna 2009 perustettu suomalainen polkupyöriin ja työsuhdepolkupyöriin erikoistunut perheyritys. Tarjoamme maan kattavimman valikoiman laadukkaita työsuhdepolkupyöriä sekä niiden oheistarvikkeita ja huoltopalveluita.

Kun haluat itsellesi parhaan mahdollisen työsuhdepyörän, suosittelemme vierailemaan ja testaamaan erilaisia polkupyöriä toimipisteissämme.

Asiantunteva ja osaava henkilökuntamme varmistaa, että sinulle tarjotaan aina laadukkaat tuotteet, kattava tuote- ja käyttöopastus, sekä monipuoliset työsuhdepyörä huoltopalvelut.

”Työsuhdepyörän hankkiminen kauttamme on vaivatonta ja luotettavaa, sillä maahantuojana vastaamme pyöristämme suoraan. Kansainvälisen verkoston avulla pystymme takaamaan saatavuuden tulevalle kaudelle,”

 

Electrobiken perustaja, Jani Jokinen.

Työsuhdepyörän hallinta

Työsuhdepyörän hallinta sisältää useita eri osa-alueita. Tässä on joitakin tärkeitä näkökohtia 1-4, joissa kaikissa olemme tukenasi Electrobikella. FIRST-TECH palvelumme takaa sen, että hallitset yrityksen työsuhdepyöräasiat mallikkaasti.

 

  1. Sopimukset ja politiikat: Yrityksen tulisi luoda selkeät sopimukset ja politiikat, jotka koskevat työsuhdepyörien tarjoamista ja käyttöä. Nämä dokumentit voivat määritellä esimerkiksi pyörien hankintaprosessin, omavastuuosuudet, pyörien ylläpidon ja huollon vastuut sekä mahdollisen takaisinperinnän, jos työntekijä jättää yrityksen ennen työsuhdefillarin arvon täyttymistä.

LISÄÄ TYÖSUHDEPYÖRÄN HALLINTOINTI

2. Hankinta ja rahoitus: Työntekijöille voidaan tarjota erilaisia vaihtoehtoja edun hankkimiseen. Tämä voi sisältää suoran ostamisen yrityksen varoilla, leasing-sopimukset tai järjestelyt yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksen tulee varmistaa, että hankintaprosessi on selkeä ja läpinäkyvä, ja että työntekijät saavat tarvittavat ohjeet ja tuen pyörän hankintaan.

3. Hallinnointi ja ylläpito: Yrityksen on tärkeää seurata työsuhdepyöriä ja varmistaa niiden asianmukainen ylläpito. Tähän voi kuulua esimerkiksi pyörien rekisteröinti ja merkitseminen, vakuutusten järjestäminen, huoltojen koordinointi ja tarvittaessa pyörien korjaaminen tai vaihtaminen. Lisäksi yrityksen on pidettävä kirjaa työntekijöiden käyttämistä pyöräilyetuuksista ja varmistettava niiden verovapaus.

4. Viestintä ja tiedotus: Yrityksen on hyvä tiedottaa työntekijöilleen selkeästi työsuhdepyöriin liittyvistä eduista, säännöistä ja mahdollisista rajoituksista. Tämä voi sisältää esimerkiksi sisäisen tiedotuskampanjan, koulutusmateriaalin tai sähköisen portaalin, jossa työntekijät voivat saada tietoa työsuhdepyöräohjelmasta.

Työsuhdepyörän huoltoverkosto

Työsuhdesähköpyörän säännöllinen huoltaminen on erittäin tärkeää pyörän parhaimman toimivuuden ja osien pitkäikäisyyden takaamiseksi. Pieniä ylläpitotoimia, kuten kiristyksiä, puhdistuksia ja rasvauksia, teet helposti kotona ja kaikki muut huoltotyöt onnistuvat Electrobiken ammattitaitoisissa huoltopisteissä.

Koska olemme maahantuojia pyörille, niin pystymme takaamaan huollon toimivuuden toimittamillemme merkeille – eipä tule ikävää yllätystä hankkimallesi polkupyörälle.

 

LISÄÄ TYÖSUHDEPYÖRÄN HUOLTAMISESTA

Erityisesti sähkömaastopyörissä huoltamisen tärkeys korostuu, sillä maastoajossa pyörän osat ovat suuremmalla rasituksella, jolloin myös osat kuluvat ja löystyvät nopeammin.

Sähköpyörät rekisteröidään Scanfour Oy:n (Electrobiken) sähköiseen järjestelmään, jonne kirjataan kaikki pyörän huoltotiedot sekä pyörän runkonumero.

Lisätietoja saat sähköpostitse asiakaspalvelu@electrobike.fi Huoltovaraukset verkosta electrobike.fi tai suoraan myymälöistämme.

Työsuhdepyörä ja verotus

Olemme asiantunteva ja tukeva kumppani polkupyöräedun verotukseen liittyvissä tilanteissa. Hankkiessasi meiltä edun yritykseen, saat toimivat tiedot ja järjestelmät samalla käyttöösi.

1. Verovapaus: Työsuhdepolkupyörän hankintaan ja käyttöön liittyvät edut voidaan katsoa verovapaiksi, kun tietyt ehdot täyttyvät. Työsuhdefillari voi olla joko polkupyörä tai sähköavusteinen polkupyörä, ja sen tulee olla pääasiassa tarkoitettu henkilöiden kuljettamiseen.

LISÄÄ VEROTUKSESTA

2. Verovapauden enimmäismäärä: Verovapaa etu työsuhdepyörästä voi olla enintään 1 200 euroa. Tämä tarkoittaa, että jos työsuhdepyörän arvo on alle 1 200 euroa, etu on verovapaa. Mikäli pyörän arvo ylittää 1 200 euroa, työntekijä joutuu maksamaan verotuksessaan ylimenevältä osalta luontoisetumaksua.

3. Käyttörajoitukset: Polkupyörää voidaan käyttää sekä työmatkoihin että vapaa-ajan ajoihin. Pyörän tulee kuitenkin olla työntekijän omassa käytössä eli käytännössä omistuksessa tai pidemmäksi aikaa vuokrattuna. Lisäksi pyörän tulee olla työnantajan hankkima tai vuokraama.

4. Muut huomioitavat seikat: Työntekijän, joka hyödyntää työsuhdepyöräetua, tulee antaa pyörästä vuosittain selvitys työnantajalle.

On tärkeää huomata, että verotuskäytännöt voivat muuttua, joten on suositeltavaa tarkistaa ajankohtaiset tiedot verottajan verkkosivuilta tai konsultoida asiantuntijaa – siis meitä! – joka on perehtynyt työsuhdepolkupyörän verotukseen Suomessa.

Suomen kattavin sähköpyörämallisto työsuhde-etuna

Tutustu suomen kattavimpaan sähköpyörä mallistoomme. Voit tulla myös tutustumaan ja koeajamaan sähköpyöriämme Suomessa sijaitseviin toimipisteisiin. Sähköpyörä on erinomainen valinta hyvinvoinnillesi!

Työsuhdesähköpyörän helposti käyttöön.

  1. Ota työnantaja mukaan!

Oletko miettinyt työpaikallesi etufillaria? Kerro meistä työnantajallesi! Tiesithän: Electrobike Pyöräetu on täysin kuluton työnantajallesi.

Lupauksemme: helppo käyttöönotto, täysin riskitön ja läpinäkyvä prosessi. Miksi työnantajasi ei tarjoaisi etua sinun käyttöösi?

2. On aika rekisteröityä

Kun työsuhdepyöräetu on otettu työpaikallasi käyttöön, rekisteröi käyttäjätilisi työnantajan antamien ohjeiden mukaan ja olet askeleen lähempänä uutta pyörää.

3. Valitse polkupyörä ja tarvikkeet

Valitse haaveittesi työsuhdepyörä. Etsinnässä kulkuväline kaupunkiin, soratielle tai metsässä ajeluun? Kauttamme löydät tarpeisiisi sopivan pyörän.

4. Hyppää kyytiin ja nauti pyöräilystä.

Kun pyörätilauksesi on valmis, käynnistyy sovittu leasingsopimus joka kestää pyöräpaketin hinnasta riippuen 12-60kk. Pyörän voit lunastaa omaksi sopimuskauden päätyttyä. Turvallisia kilometrejä!

Työsuhdepyöräilyn 10 näkökulmaa ulkopuolisin silmin.

Käytä 10 minuuttia ja katso Velogin video fillariedun hyödyistä työnantajalle ja työntekijälle. Video on erittäin hyvä informatiivinen paketti kaikille niille jotka miettivät fillariedun hyödyntämistä yrityksessä tai työntekijänä!

Asiakaamme on yksilöllinen

Kun pohdit polkupyöräedun käyttöönottoa, haluamme tarjota juuri sinulle sopivan fillarin käyttöön. Hankinnassa kannattaa edetä yllämainituin askelein tai vaikka ottamalla suoraan Electrobiken myymälään yhteyttä. Olemme palvelleet asiakkaita jo vuodesta 2009 lähtien ja tunnemme alan hyvin. Kauttamme saat itsellesi tai yrityksesi työntekijöille varman ja kestävän ratkaisun.

NAUTITAAN YHDESSÄ FILLAROINNISTA!

laske säästösi työsuhdepyörälaskurilla


Huomioithan, että Electrobike Työsuhdepyörälaskurin antama tulos on aina suuntaa antava arvio säästöistäsi. 

Työsuhdepyörällä tarkoitetaan perinteistä tai sähköavusteista pyörää, jonka työnantaja hankkii työntekijän käyttöön työ-, ja vapaa ajan matkoja varten.

Vuoden 2021 alusta lähtien työsuhdepyöräetu on tuloverovapaa 1200 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos polkupyörän kustannukset on jaettu esim. neljälle vuodelle, voi työntekijä saada tuloverovapaasti 4800 euron hintaisen sähköpolkupyörän käyttöönsä, mikäli työnantaja tarjoaa edun palkan päälle.

Kauttamme saat työsuhdesähköpyörän. Se on loistava tapa tehdä työmatkasta miellyttävämpi ja ympäristöystävällisempi. Sähköpyörä on moderni kulkuväline, joka on yhä suositumpi vaihtoehto perinteisille autoille ja julkisille liikennevälineille. Se on myös erittäin käytännöllinen ratkaisu työmatkoihin, sillä sen avulla voi välttää ruuhkia ja säästää aikaa.

Työsuhdesähköpyörän hankkiminen tarjoaa monia etuja työnantajalle ja työntekijälle. Työnantajalle se on loistava tapa edistää ympäristöystävällistä liikkumista ja samalla huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista. Työntekijälle se puolestaan tarjoaa mahdollisuuden nauttia raikkaasta ilmasta ja liikunnasta, joka edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Sähköpyörä on myös erittäin helppo ja edullinen käyttää. Se ei vaadi polttoaineen tai huollon suuria kustannuksia, ja sen käyttö on yksinkertaista. Sähköavusteinen moottori helpottaa matkantekoa, jolloin työmatka ei ole enää rasittavaa ponnistelua. Työsuhdesähköpyörä onkin loistava valinta kaikille, jotka haluavat tehdä ympäristöystävällisiä valintoja ja samalla nauttia miellyttävämmästä työmatkasta.

Lisäksi työsuhdesähköpyörä on erittäin tyylikäs ja moderni kulkuväline, joka herättää positiivista huomiota niin työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin. Se on myös erinomainen tapa edistää yrityksen brändiä ja arvoja, kuten kestävää kehitystä ja ympäristönsuojelua.

Jos haluat tehdä työmatkasta miellyttävämmän ja samalla edistää kestävää kehitystä, työsuhdesähköpyörä on ehdottomasti harkinnan arvoinen vaihtoehto.

Etsitkö uutta pyörää? Onneksi sinun ei tarvitse olla pyörätietäjä päättääksesi mikä pyörä sopii parhaiten tarpeisiisi. Electrobike- Sähköpyörämme jakautuvat samoihin luokkiin kuin perinteiset polkupyörät: maasto-, retki-, kaupunki-, gravel- muita niche-tyyppejä, kuten maantie-, cruiser-, cargo- ja taitettavat pyörät. Kun olet valinnut mikä pyörätyyppi sopii sinulle parhaiten, pyöräliikkeessämme käyminen on paras tapa tutustua ja sovittaa itsellesi sopiva pyörä. Useamman kuin yhden pyörän testaaminen antaa sinulle paremman käsityksen vaihtoehdoistasi ja auttaa sinua varmistamaan, mikä tyyli sopii sinulle parhaiten.

Electrobike on vuonna 2009 perustettu suomalainen sähköpyöriin erikoistunut perheyritys. Tarjoamme maan kattavimman sähköpyörävalikoiman laadukkaita sähköpyöriä sekä niiden oheistarvikkeita ja huoltopalveluita. Asiantunteva ja osaava henkilökuntamme varmistaa että juuri sinä löydät itsellesi sopivan pyörämallin.

Mitä muut ovat mieltä electobiken työsuhdepolkupyöristään?

Hyvä ellei erinomainen kokonaisuus

Työsuhdepyöräilijä joka on iloinen

Valitsin täysjouskarin työmatkapyöräksi ja en ole katunut. Ihan lapsellisen kivaa on ollut ja aika pyörän päällä on lähinnä hauskanpitoa. “Kuin jatkuvassa myötätuulessa menisi”. Avustuksen tasapainoisuus on hyvä vaikka turbo joskus saattaa yllättää. Suosittelen!

– Henri V.

Ja ylämäissä hymyilyttää

Hyvä ajaa, menee hienosti niin asfaltilla kuin hiekallakin. Vähän kokeilin jo maastossakin. Pisin lenkki tähän mennessä 100km. Helposti meni, mennessä vastatuuli ei haitannut ja takaisin tullessa myötätuuleen pääsi kokeilemaan miten ajetaan pitempiä matkoja ilman avustusta kun vauhti nousi tasaisella yli 30km/h. Ja ylämäissä hymyilyttää!

– Paavo H.

Todella hyvä ja kevyt pyörä

186 senttisenä miehenä ostin XL/60-kokoisen pyörän ja olen ollut todella tyytyväinen ostokseeni. Kevyt polkea ja liikkua. Koska en tykkää pyöräillä kyyryssä, ostin pyörään myös ohjainputken jatkoadapterin. Myös se oli hyvä ostos. Levyjarrut ovat tehokkaat ja SRAM vaihtaja toimii hyvin. Rengasheijastimet ovat pimeällä ihan ehdottomat ja näkyvät hyvin!

Veikko H.

Voit tutustua laajemmin etufillarointiin…

Fillarointi on kasvava trendi euroopassa. Sen mukanaan tuomat hyödyt on havainnut niin työntekijät kuin yrityksetkin. Tutustu pyöräetublogimme kautta kirjoituksiin aiheista.